Scroll Top

Shopify perustajan Tobias Lütke haastattelut

Suosittelemme katsomaan mielenkiintoisen Recoden tekemän haastattelun Shopify yrityksen perustajasta Tobias Lütkesta. Haastattelu on tehty New Yorkissa Code Commerce  -konferenssissa 17.9.2018.

 

 

Toisen haastattelun on tehnyt Inbound, joka on julkaistu Youtubessa 5.9.2018

 

 

Taustatietoa Tobias Lütkesta ja Shopifysta:

Tobi Lütke syntyi Saksassa vuonna 1980, mutta jo 21 vuotiaana hän muutti Kanadaan. Hän kehitti heidän omalle lumilautoja myyvälle Snowdevil nimiselle yritykselle verkkokauppaohjelmiston. Ohjelmisto herätti suurta kiinnostusta muiden verkkokauppiaiden parissa, joka johti siihen, että Tobi ja kumppanit nopeasti luopuivat lumilautojen myymisestä ja keskittyivät sataprosenttisesti verkkokauppaohjelmiston myyntiin muille nettikauppiaille. Kyseiselle verkkokauppaohjelmistolle annettiin nimeksi Shopify.

Shopify on helppokäyttöinen verkkokauppaohjelmisto, joka sopii täydellisesti pienille start up yrityksille eli heille, joilla ei ole suurta budjettia käyttää verkkokaupan luomiseen. Tämän lisäksi ohjelman käyttö ei vaadi teknistä osaamista eli pärjäät ilman koodaustaitoja. Shopify sopii täydellisesti niille, jotka ensimmäistä kertaa perustavat verkkokaupan. Katso Shopify Suomi verkkokauppaopas ja esittely.

 

Videolla mainittiin Kylie Jennerin Kylie Cosmetics, joka käyttää Shopifyta verkkokauppansa alustana. Katsoa videoita Kylie Cosmetics -yrityksestä ja heidän Shopify-verkkokaupasta.