Scroll Top

Kylie Jenner pyörittää miljardibisnestä Shopify-verkkokaupalla

Kardashian-klaaniin kuuluva televisio- ja somejulkkis Kylie Jenner perusti vuonna 2015 kosmetiikkabrändin nimeltä Kylie Cosmetics ja kyseinen brändi on saavuttanut valtavan suosion. Muutaman vuoden sisällä Kylie on luonut brändistä lähes miljardin dollarin yritystoiminnan. Kylie Cosmetics käyttää verkkokauppansa alustana Shopifyta. Shopify on supersuosittu verkkokauppaohjelmisto. Suomessa Shopify -verkkokaupan suosio on vasta viime vuosina lähtenyt kovaan kasvuun.

Katso CNBC -video, jossa he kertovat Kylien yritystoiminnasta ja Shopifysta.

 

Toisen videon on luonut Forbes, jossa Kylie kertoo yrittäjyydestä.

 

Kolmas video on Valuetainmentin tekemä “case study”, jossa analysoivat Kylie Jenneriä ja Kylie Cosmeticsia. Videolla Tom Ellswoth käsittelee muun muassa onko brändin valuaatio miljardin dollarin arvoinen.

 

 

Tietoa Shopifysta:

Shopify on verkkokauppaan suunniteltu ohjelma, joka tarjoaa helpon tavan aloittaa verkkokauppabisnes. Shopify on helppokäyttöinen ja monipuolinen verkkokauppaohjelmisto, jonka käyttö ei edellytä aiempaa kokemusta nettikaupan rakentamisesta eikä teknistä osaamista. Shopifyn suosio on ollut suuressa kasvussa vuodesta toiseen ja tällä hetkellä se on maailman toiseksi suosituin verkkokauppa-alusta. Lue lisää Shopify-verkkokaupasta.

Katso Shopify verkkokauppaohjelmiston kehittäjän ja yrityksen perustajan Tobias Lütke haastattelut. Haastattelussa Tobi kertoo Kylie Jennerin menestystarinasta ja käsittelee monia muita aiheita liittyen Shopifyihin.